ISS Danmark forventer øget indtjening fra nye kontrakter

Bedre styring af omkostninger og øget fokus på takeawaysalg til medarbejderne skal øge indtjeningen i de 20 kantiner, ISS netop har åbnet hos Bygningsstyrelsen.
Morten Hassing har arbejdet i ISS siden 2008, først som kok og siden i samtlige øvrige led af foodservice-delen. I 2022 blev han chef for kantinedivisionen i ISS, hvor opgaven blandt andet er at brande ISS på fødevareprofilen, der fylder en mindre del af den samlede ejendomsservice. | Foto: ISS/Martin Junkerby
Morten Hassing har arbejdet i ISS siden 2008, først som kok og siden i samtlige øvrige led af foodservice-delen. I 2022 blev han chef for kantinedivisionen i ISS, hvor opgaven blandt andet er at brande ISS på fødevareprofilen, der fylder en mindre del af den samlede ejendomsservice. | Foto: ISS/Martin Junkerby

I indgangen viser en storskærm både antal kalorier men også CO2-aftryk fra hver af dagens tre måltidsmuligheder. Samtidig er de ansatte i blandt andet Landbrugsstyrelsen inviteret til at spise en smagsprøve, hvis man stadig er lidt usikker på den kødfrie ret, mens det åbne køkken er bemandet til at fortælle om dagens retter. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også