EjendomsWatch

Data-iværksætter efterlyser mere pisk og mindre gulerod på vejen til grøn omstilling

PROPTECH SYMPOSIUM: Lovgivning er vejen frem for at få hele ejendomsbranchen sporet ind på den grønne dagsorden. Sådan lyder det fra flere talere heriblandt Resights-medstifter Lars Horsbøl til Proptech Symposium i København.

Lars Horsbøll, medstifter og adm. direktør hos dataplatformen Resights til Proptech Symposium 2022 i København. | Foto: Jan MIndegaard / Watch Medier

Data er en meget vigtig brik i arbejdet med at gøre ejendomsbranchen mere bæredygtig, men det er ikke nok, lyder det fra Lars Horsbøl, medstifter af og adm. direktør i dataplatformen Resights.

”Hvis man indfører højere energiafgifter, er det klart, at det vil ramme investorerne, fordi konsekvensen er, at driftsudgifterne stiger, og værdien af ejendommen falder. Så simpelt er det. Det vil så gøre, at man investerer i at sikre, at man optimerer energiforbruget endnu mere,” forklarer Lars Horsbøl, da EjendomsWatch mødes med ham foran Nikolaj Kunsthal i det indre København, hvor ejendomsbranchens teknologi- og innovationsnetværk Proptech Denmark mandag afholder Proptech Symposium.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier