EjendomsWatch

Tidligere ISS-topchef skal arbejde for at fremme grønne danske løsninger

En enig bestyrelse har valgt tidligere koncernchef i ISS Jeff Gravenhorst som ny formand for det grønne markedsføringsselskab State of Green, som staten og en stribe erhvervsorganisationer står bag.

Jeff Gravenhorst stod i spidsen for ISS i 10 år. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Jeff Gravenhorst bliver ny bestyrelsesformand for den grønne markedsføringskonsortium State of Green, som hjælper over 600 virksomheder med at markedsføre danske, grønne løsninger på det internationale eksportmarked.

Det skriver Erhvervsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelsesformand kommer fra en stilling som koncernchef i ISS, som han forlod i september sidste år. Desuden er han bestyrelsesformand i den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll, hvor han har ansvar for virksomhedens efterlevelse af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

Jeff Gravenhorst overtager posten fra Torkil Bentzen, som har siddet på posten siden 2008, og hans grønne erfaring kommer til at spille en stor rolle på den nye post.

"Med klimaforandringerne som det internationale samfunds største udfordring ser jeg frem til at blive en del af et unikt partnerskab, hvor Danmark kan gøre en reel forskel. I lyset af vores tekniske kunnen, dynamiske arbejdsmarked og en ambitiøs politisk overligger står vi med en fantastisk mulighed for at skabe nye vækstmuligheder for bredden af dansk erhvervsliv. Som en del af State of Green vil jeg arbejde for, at den grønne eksport får det bedst mulige afsæt," siger Jeff Gravenhorst i en pressemeddelelse.

Den afgående bestyrelsesformand Torkil Bentzen, der har en fortid i blandt andet Dong Energy, fortæller i pressemeddelelsen, at han de seneste 13 år har arbejdet på at styrke det tætte samspil mellem erhvervslivet og det offentlige og samtidig skabe en platform for markedsføringen af Danmarks grønne styrkepositioner.

ISS-chef fokuserer langsigtet – tilfredshed med at afslutte kontrakt med Forsvaret

ISS tjener igen penge efter drøj periode under corona 

Deas finder ny digital chef hos ISS

ISS-direktør ser genvunden aftale som bevis på evnen til at håndtere globale kunder 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier