EjendomsWatch

ISS-direktør ser genvunden aftale som bevis på evnen til at håndtere globale kunder

2800 ansatte hos Deloitte vil også fremover modtage serviceydelser fra ISS, der netop har genvundet facility management-kontrakten med konsulenthuset. Et pilotprojekt, der siden skal udvides til 11 andre europæiske lande, er en del af aftalen.

Med den nye aftale fortsætter ISS som facility management-partner i konsulenthuset Deloitte. | Foto: ISS

ISS fortsætter som facility management-partner for konsulenthuset Deloitte frem til 2024. Det skriver den danske afdeling af den globale servicekoncern, der har leveret ydelser til Deloitte siden 2015, i en pressemeddelelse.

Den genvundne kontrakt trådte i kraft 1. juni og inkluderer 10 ejendomme, der samlet set huser 2800 ansatte på tværs af Danmark. Økonomien i aftalen fremgår ikke.

Thomas Vilsbøll, kommerciel direktør hos ISS Danmark, erklærer sig stolt over "fortsat at skulle levere serviceydelser til Danmarks største konsulentvirksomhed."

Aftalen med Deloitte skal desuden agere spydspids for "et stort strategisk nordeuropæisk projekt," der inkluderer 11 lande, og som ifølge meddelelsen skal "skabe et identisk og stærkere fundament for de serviceoplevelser, der leveres til Deloittes ansatte på tværs af det europæiske marked."

"Det er en kæmpe tillidserklæring at blive udvalgt som landet, hvor der skal køres pilotprojekt, og der er god grund til at være stolt. Både fordi Deloitte er en verdensomspændende kunde, som hele ISS kan høste forretningsmæssige fordele af, men også fordi aftalen er et bevis på, at vi i ISS formår at håndtere store globale kunder," lyder det fra Thomas Vilsbøll.

Udviklingen og brugen af digitale løsninger inden for serviceydelser indgår som en del af ISS-projektet hos Deloitte.

ISS brød gang på gang kontraktkrav i milliardaftale med Forsvaret

ISS indgår femårig milliardkontrakt

ISS og Forsvaret enige om at ophæve tabsgivende milliardkontrakt

ISS breder dansk robot ud globalt

ISS og Coor vinder servicekontrakter til knap 2 milliarder kroner med DSB 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier