EjendomsWatch

CBRE gafler indkøbschef hos Coor

CBRE Global Workplace Solutions, der arbejder for effektiv drift af bygninger, har igen fået et nyt ansigt i organisationen. Denne gang en profil fra konkurrenten Coor.

Foto: PR / CBRE GWS

Martin Dam-Rasmussen er pr. 1. februar ansat som indkøbschef – eller procurement director – hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS), der er er CBRE's afdeling for ejendomsdrift og facility service, meddeler firmaet.

Martin Dam-Rasmussen kommer fra en lignende stilling hos Coor Service Management, hvor han har været siden 2017. Han har også tidligere arbejdet hos BASF, har en HD i finansiering og ledelseserfaring fra Forsvaret, fremgår det.

"Med ansættelsen af Martin Dam-Rasmussen styrker CBRE GWS sit fokus på stærke leverandørrelationer med henblik på at levere værdiskabende løsninger, projekter og rådgivning inden for Facility Management til lokale kunder i Danmark og Norge," skriver virksomheden.

Udbyder af ejendomsservice opruster i Danmark med nyansættelser

Leverandør af ejendomsservice forlænger aftale med Vestas på 29 lokationer

Ejendomsrådgiver henter økonomimand hos Grundfos 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Klumme: Fri bolig i selskabets ejendom kan koste dyrt

Det er skattemæssigt meget dyrt, hvis et selskab stiller en bolig til rådighed for hovedaktionæren eller hans nærtstående, lyder det fra advokat i denne klumme. En ny sag, der omhandler et ejendomsselskab, har kostet ejerne en ekstraregning i skat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier