EjendomsWatch

Leverandør af ejendomsservice har tabt egenkapitalen

Alliance+, der i en årrække har omsat for over 1 mia. kr. om året, har tabt stort på servicekontrakter i Sverige, viser nyt regnskab.

Foto: Pexels

Servicevirksomheden Alliance+, der er ejet af Lego-familien Kirk Johansen og en kapitalfond under Polaris Equity, tabte i 2019 86 mio. kr. på bundlinjen, hvilket har udraderet selskabets egenkapital, skriver Børsen.

Set over fem år løber tabene op i 425 mio. kr. Det er især selskabets eksponering mod det nødlidende hotelmarked, der slår igennem, fremgår det.

Over for Børsen siger Polaris-partner Henrik Bonnerup, at man er klar med yderligere kapital, hvis det er nødvendigt, men han lader forstå, at driften ventes at genoprette egenkapitalen.

Det danske marked for ejendomsservice og facilty service præges udover af Alliance+ af selskaber som ISS, Forenede, Coor og Ejendomsvirke.

Blandt kunderne hos Alliance+ finder man forsikringskoncernen Codan hos hvem virksomheden leverer serviceløsninger som drift af reception, omstilling, sikkerhed, vicevært samt personalerestaurant og mødeservice.

ISS-topchef siger farvel med milliardtab: "Vi mangler tre mia. kr. i omsætning"

Dansker i front for globalt talerør for ejendomsservice

Forenede sætter fart på toplinjen efter flere års stilstand

Novozymes prøver kræfter med ny teknologi: Skal effektivisere ejendomsservice 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier