EjendomsWatch

Leverandør af ejendomsservice har tabt egenkapitalen

Allianceplus, der i en årrække har omsat for over 1 mia. kr. om året, har tabt stort på servicekontrakter i Sverige, viser nyt regnskab.

Foto: Pexels

Servicevirksomheden Allianceplus, der er ejet af Lego-familien Kirk Johansen og en kapitalfond under Polaris Equity, tabte i 2019 86 mio. kr. på bundlinjen, hvilket har udraderet selskabets egenkapital, skriver Børsen.

Set over fem år løber tabene op i 425 mio. kr. Det er især selskabets eksponering mod det nødlidende hotelmarked, der slår igennem, fremgår det.

Over for Børsen siger Polaris-partner Henrik Bonnerup, at man er klar med yderligere kapital, hvis det er nødvendigt, men han lader forstå, at driften ventes at genoprette egenkapitalen.

Det danske marked for ejendomsservice og facilty service præges udover af Allianceplus af selskaber som ISS, Forenede, Coor og Ejendomsvirke.

Blandt kunderne hos Allianceplus finder man forsikringskoncernen Codan hos hvem virksomheden leverer serviceløsninger som drift af reception, omstilling, sikkerhed, vicevært samt personalerestaurant og mødeservice.

ISS-topchef siger farvel med milliardtab: "Vi mangler tre mia. kr. i omsætning"

Dansker i front for globalt talerør for ejendomsservice

Forenede sætter fart på toplinjen efter flere års stilstand

Novozymes prøver kræfter med ny teknologi: Skal effektivisere ejendomsservice

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier