EjendomsWatch

Ny rapport: Digitale bygninger kan halvere energiforbruget

Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund vil have større politisk fokus på energieffektivisering, som, de mener, er en af grundstenene til at komme af med russisk gas og reducere CO2-udledningen med 70 pct. frem mod 2030.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne foreslår, at der fokuseres meget mere på at nedbringe energiforbruget i vores bygninger. | Foto: Tekniq Arbejdsgiverne

Energieffektivisering er en af nøglerne til at frigøre Danmark fra russisk gas og hænger samtidig sammen med en en stor del af 70 pct.-målsætningen frem mod 2030, mener Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund.

Derfor vil de to organisationer, med i en ny rapport i hånden, nu have energieffektivisering højere op på den politiske dagsorden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier