EjendomsWatch

Coop tager mundbind-restriktion med ro: Det kunne være meget værre

Fra på mandag skal handlende igen bære mundbind i danske butikker. Det er til at håndtere, lyder det fra Coop og Danske Shoppingcentre.

Regeringen ønsker at genindføre kravet om mundbind i danske butikker og offentlig transport. Kravet ventes at træde i kraft på mandag. | Foto: Annika Byrde

Danskerne kommer til at købe resten af årets julegaver iført mundbind. Regeringen vil fra på mandag genindføre kravet om mundbind i både detailhandlen og den offentlige transport.

"Vi har 10 mio. mundbind på lager og er allerede i fuld gang med at fordele dem til butikkerne. Der er nok til alle, så der er ingen grund til panik," siger kommunikations- og analysechef Lars Aarup, Coop Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier