EjendomsWatch

Storcentre holder vejret: Ingen genåbning vil være en katastrofe

De danske storcentre er klar til at åbne igen efter corona. Hvis de ikke får lov til at åbne 11. maj, får det store konsekvenser, skriver Berlingske.

Det får store konsekvenser for de danske storcentre, hvis de ikke får lov til at åbne, siger flere aktører. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det vil være en katastrofe for de danske storcentre, hvis de ikke får lov til at åbne 11. maj, når næste fase af genåbningen af det coronalukkede Danmark indledes, skriver Berlingske.

Ifølge Jesper Andreasen, adm. direktør i Rødovre Centrum, så er det begrænset, hvor lang tid butikker og centre kan holde til at være lukket.

Han møder opbakning hos Jesper Faurholdt, som er adm. direktør i Danske Shoppingcentre, der har 17 centre over hele landet.

"Det vil være virkelig tragisk for både butikkerne og økonomien. Det scenarie tør jeg slet ikke tænke på. Vi er dog optimistiske. Vi kan ikke se, at vi ikke skulle kunne håndtere det her på fuldstændig sikker og ansvarlig vis," siger Jesper Faurholdt, som mener, at centrene er klar til at åbne, selvom de har været lukket ned siden marts.

Dansk Erhverv ønsker storcentre og spisesteder åbne fra på mandag

Rekordhandel og forsigtig genåbning gav temperaturen i branchen et nøk op i april

Statsministeren lover langsigtet plan for genåbning af Danmark

Indkøbscentre forventer at komme med i næste åbningsrunde

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier