Navnespalten | Kort nyt om mennesker

CBRE og Catella er blandt navnene i denne uges spalte med navnenyheder i EjendomsWatch Mennesker.
AF REDAKTIONEN

● Leverandøren af bygningsdrift CBRE GWS har ansat Carina Kongsgaard som personalechef for de 1400 ansatte. Hun har 22 års erfaring med HR og kommer fra New England Seafood.

● Specialisten i finansiering til ejendomme Catella har ansat Gianuca Romano som chef for kapitalrejsning med base i London. Han tiltræder fra et job som chef for den globale mægler JLL’s kontor i byen.

● Ny direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur bliver Rikke Hougaard Zeberg, der kommer fra en stilling som branchedirektør i DI Digital og tidligere har været direktør og vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

● Danske Nordic Hotel Consulting, der rådgiver om udvikling af hoteller, udvider ifølge partner Christian Kielgast sit kontor i Stockholm med to ny directors: Marcus Josefsson og Felix Jondal.

● Tidligere politisk leder af Det Radikale Venstre Sofie Carsten Nielsen stopper i dansk politik og tiltræder 1. maj et job i Dansk Industri, hvor hun får titel af EU bioproject director.

Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) stopper 31. maj og bliver direktør på Professionshøjskolen UCN. To kandidater har meldt sig som afløser: Tidligere minister Flemming Møller Mortensen og gruppeformand i Aalborg Lasse Frimand Jensen.

● I ISS-koncernen er Kadir Ünwer, chef for forretningsområdet inden for kontorindretning, Signal Benchmark, indvalgt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Nyt om navne? Skriv til mail@ejendomswatch.dk.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også