Navnespalten | Kort nyt om mennesker

Formuepleje og arkitektfirmaerne Schønherr og Erik er blandt navnene i denne uges spalte med navnenyheder i EjendomsWatch Mennesker.
AF REDAKTIONEN

● Kapitalforvalteren Formuepleje siger farvel til adm. direktør Søren Astrup, der har været i virksomheden i over 20 år, skriver Børsen. For nylig fratrådte også ejendomsdirektør Kristian Voldsgaard.

● Arkitektfirmaet Erik udvider partnerkredsen med arkitekterne Gitte Kjølby Frederiksen og Lone Brøndum samt bygningskonstruktør Michael Nielsen.

● Tegnestuen Schønherr udvider ejerkredsen med Rasmus Stougaard, der bliver partner og markedsdirektør, mens bestyrelsen udvides med Bente Pries Andersen, der bliver som formand...

● ...og samme Bente Pries Andersen, der er tidligere direktør i arkitektfirmaet Mangor & Nagel, er ansat som adm. direktør i belysningsvirksomheden Fischer Lighting, der forvandler skrot og gamle lamper til nye lyskilder.

● Advokatfirmaet Lundgrens, der bl.a. gør sig i fast ejendom, har ansat Jacqueline Hultén Degel med en fortid hos Change Lingerie som marketingchef, skriver AdvokatWatch.

● Udvikleren af byrum og landskab Norrøn har ansat Frida Ferdinand, forretningsudviklingschef hos Henning Larsen, som ny kommerciel direktør som led i en generel styrkelse på medarbejderfronten.

Nyt om navne? Skriv til mail@ejendomswatch.dk.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også