EjendomsWatch

Landets fjerdestørste ejendomsadministrator får nyt navn

Administrationshuset hedder fra 1. november Cobblestone, der ifølge direktøren skal signalere noget oprørsk, og at ejendomsadministration kun er en mindre del af virksomhedens aktivitet.

Rasmus Juul Nyholm, adm. direktør i Administrationshuset, som fra onsdag hedder Cobblestone. | Foto: PR

Cobblestone — engelsk for brosten — bliver det nye navn for landets fjerdestørste ejendomsadministrator, Administrationshuset, skriver Estate Magasin.

"Vi har valgt et engelsk navn, som dækker over alt det, jeg synes, vi står for i dag. Udspringet fra Vesterbros stenbro, en anelse oprørsk og samtidig med masser af mulighed for at skabe et solidt fundament for investorer og beboeres forankring og styring af deres ejendomme," siger Rasmus Juul Nyholm, adm. direktør i virksomheden, til magasinet.

Her fremgår det også, at navneskiftet har været en ønske fra internationale ejendomsinvestorer, og at det hidtidige firmanavn har været for snævert til at fortælle om bredden af Administrationshusets serviceudbud.

Skiftet til Cobblestone sker onsdag, men allerede nu er selskabets internetadresse, cobblestone.dk, i funktion, fremgår det.

Ejendomsforvalter solgt til Heimstaden 

Administrator knopskyder med låne- og kreditadministration

Investorer med dybe lommer går efter de største administratorer 

Skærpede dataregler vil ramme ejendomsbranchen hårdt 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier