EjendomsWatch

Landets fjerdestørste ejendomsadministrator får nyt navn

Administrationshuset hedder fra 1. november Cobblestone, der ifølge direktøren skal signalere noget oprørsk, og at ejendomsadministration kun er en mindre del af virksomhedens aktivitet.

Rasmus Juul Nyholm, adm. direktør i Administrationshuset, som fra onsdag hedder Cobblestone. | Foto: PR

Cobblestone — engelsk for brosten — bliver det nye navn for landets fjerdestørste ejendomsadministrator, Administrationshuset, skriver Estate Magasin.

"Vi har valgt et engelsk navn, som dækker over alt det, jeg synes, vi står for i dag. Udspringet fra Vesterbros stenbro, en anelse oprørsk og samtidig med masser af mulighed for at skabe et solidt fundament for investorer og beboeres forankring og styring af deres ejendomme," siger Rasmus Juul Nyholm, adm. direktør i virksomheden, til magasinet.

Her fremgår det også, at navneskiftet har været en ønske fra internationale ejendomsinvestorer, og at det hidtidige firmanavn har været for snævert til at fortælle om bredden af Administrationshusets serviceudbud.

Skiftet til Cobblestone sker onsdag, men allerede nu er selskabets internetadresse, cobblestone.dk, i funktion, fremgår det.

Ejendomsforvalter solgt til Heimstaden 

Administrator knopskyder med låne- og kreditadministration

Investorer med dybe lommer går efter de største administratorer 

Skærpede dataregler vil ramme ejendomsbranchen hårdt 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier