EjendomsWatch

Skærpede dataregler vil ramme ejendomsbranchen hårdt

Om under et år skal landets virksomheder leve op til markant strammere krav til behandling af persondata, ellers vanker der bøder i millionklassen. Ifølge Ejendomsforeningen Danmark vil reglerne betyde en stor administrativ byrde for branchen. Hos Administrationshuset A/S mener direktøren, at der venter en gigantisk opgave, som udrulles helt uden hensyn til branchen.

Foto: PR

EU's persondatalovgivning nærmer sig med hastige skridt, og om blot 10 måneder skal alle danske virksomheder være gearet til de nye og strammere regler til håndtering af persondata. For hvis ikke, vanker der sanktioner i millionklassen

I erhvervsorganisationen Ejendomsforeningen Danmark, hvis medlemmer er ejendomsejere, -udlejere og -administratorer, mener juridisk direktør Morten Østrup Møller, at de nye regler vil sætte virksomhederne på prøve. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier