EjendomsWatch

Administrator knopskyder med låne- og kreditadministration

Med et nyt datterselskab under Administrationshuset udvides administrationsopgaverne til at også at omfatte kreditter og lån, siger ny direktør til EjendomsWatch. Banker med nødlidende lån ved en eventuel ny krise er også i kikkerten.

Foto: PR

Administrationshuset, der er blandt de største ejendomsadministratorer i laget under Deas og Newsec Datea herhjemme, etablerer et nyt datterselskab, der blandt andet skal assistere pensionskasser og andre alternative långivere i at kreditvurdere nye ejendomslån og efterfølgende administrere lånene.

Det oplyser Peter Lilja, der er direktør for den nye satsning i selskabet Heimdal Nordic, som også ønsker at stå klar til at håndtere nødlidende lån hos bankerne, hvis en ny krise opstår.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier