EjendomsWatch

Styrelse forsinker salg af gamle bygninger

En køber står på spring til at købe tidligere hospitalsbygninger i Odsherred. Men da bygningerne er fredet skal Slots- og Kulturstyrelsen sige god for eventuelle bygningsændringer. Styrelsen afviser dog et møde.

Foto: PR

8000 kvm tidligere hospitalsbygninger ved Nykøbing Sjælland kunne forlængst være solgt til den udbudte pris på 14,5 mio. kr., men et salg forsinkes af Slots- og Kulturstyrelsen, skriver Nordvestnyt.

Det er staten, der ejer bygningerne, som er fra 1915, og ifølge den lokale ejendomsmægler, Morten Egeskov fra Nybolig, er en køber på hånden — på betingelse af, at vedkommende kan få en snak om fredningsbestemmelserne for bygningerne, som ville koste 138 mio. kr., hvis køber selv skulle bygge dem, fremgår det.

Mægleren har derfor forsøgt at kontakte Slots- og Kulturstyrelsen for at arrangere et møde med den mulige køber:

"Men det eneste svar, jeg fik, var, at styrelsen ikke har nogen umiddelbare planer om at besigtige ejendomme i Odsherred," siger Morten Egeskov til Nordvestnyt.

Ifølge ham har køber planer for området, der vil skabe omkring 80 arbejdspladser, hvis en handel falder på plads.

Kommunale bygninger i Odsherred får nye private ejere

Sjællandske hospitaler på 240.000 kvm solgt for 4 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier