EjendomsWatch

Huscompagniet vokser og drømmer om børsnotering

Typehusselskabet Huscompagniet vokser på både omsætning og indtjening, skriver Berlingske Business.

Foto: PR / Huscompagniet

Huscompagniet er vokset markant i 2016, hvor selskabet solgte 1276 huse.

Omsætningen steg til 2,7 mia. kr., hvilket svarede til en stigning på 23 pct., skriver Berlingske. Resultatet er også vokset og landede i 2016 på 186 mio. kr. mod 146 mio. kr. året i 2015.

Huscompagniets hovedmarkeder er Danmark, Sverige og Norge, men selskabet har også ambitioner for især Tyskland og på længere sigt større dele af Europa. Det skal ske med opbakning fra kapitalfonden EQT, som ejer Huscompagniet.

"Jeg må konstatere, at vi er en af de få virksomheder i Danmark, som rigtigt mange gerne vil investere i. Lige nu har vi et fremragende parløb med EQT, men vi ved også, at med en kapitalfond har det parløb en begrænset levetid. Og om nogle år er rejsen sammen med dem forbi. Jeg ved ikke, hvad der så sker. Det kan blive en ny kapitalfondsejer eller en mulig børsnotering," siger Steffen Baungaard.

Kapitalfond er klar med ny fond målrettet ejendomme 

Ung typehusproducent tredobler bundlinjen 

Dansk byggegigant stormer frem på voksende tysk marked 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier