EjendomsWatch

Dansk Supermarked Ejendomme misser resultatmål med 90 mio. kr.

Milliardselskabet Dansk Supermarked Ejendomme, der lejer lokaler ud til butikskæderne Netto, Bilka og Føtex, kommer ud af 2016 med det laveste resultat i seks år og forventer yderligere tilbagegang i år. Selskabet kan ikke betragtes isoleret fra den øvrige koncern, siger ejendomschef til EjendomsWatch.

Foto: PR

Resultatet går tilbage for Dansk Supermarked Ejendomme, der leverer lokaler og hyldeplads til Netto, Føtex og de større Bilka-butikker. Det viser nyt årsregnskab for 2016.

Resultatet efter skat falder på et år med 203 mio. kr. til 526 mio. kr. i 2016. Direktionen med Jakob Røddik Thøgersen i spidsen skriver i regnskabet, at det lever op til forventningerne — selvom det tilbage i 2015-regnskabet lød, "at resultatet for 2016 vil blive på samme niveau som i 2014", da overskuddet endte på 617 mio. kr. og således omkring 90 mio. kr. mere end det, som blev leveret i 2016.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier