EjendomsWatch

Dansk Supermarked: Nærmer os grænsen for Netto-kapacitet

Grænsen for, hvor mange Netto-butikker der er plads til i Danmark, er ved at være nået. Det fortæller Dansk Supermarked Groups adm. direktør Per Bank til Børsen.

Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked Group. | Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto

Efter flere års udbredelse af Netto-butikker er det danske detaillandskab ved at have nået maksimumkapaciteten. Det fortæller Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked Group, til Børsen.

"Vi har knap 460 Netto-butikker i Danmark, og der er ikke plads til for eksempel 600 Netto-butikker. Der er måske plads til 20 mere," skønner topchefen, der også venter modernisering af gamle butikker.

Planen har været at åbne 26 nye butikker i løbet af 2017, men her er over halvdelen, 14, butikker, som skal afløse supermarkeder på dårligere placeringer — de dårligere placerede butikker kan se frem til lukning, fremgår det.

I forbindelse med at Dansk Supermarked i går aflagde regnskab, interviewede EjendomsWatchs søstermedie, FødevareWatch, adm. direktør Per Bank. Her vurderede direktøren, at København alene havde kapacitet til yderligere 20 Føtex Food butikker. Dansk Supermarked ejer ejendomme for over 20 mia. kr.

Topchef venter 20 nye Føtex Food-butikker i København

Ejendomme trækker Dansk Supermarkeds resultat ned 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier