EjendomsWatch

Kontorhotel modtager tocifret millioninvestering

Danske Weoffices, der udlejer kontorlokaler, modtager over de kommende år en tocifret millioninvestering fra et selskab i Singapore. Planen er nu at åbne ti afdelinger i hele landet.

Foto: PR

Det danske kontorhotel Weoffices, der åbnede i sommeren 2016, modtager over de kommende tre år en tocifret millioninvestering fra det Singapore-ejede Goldbell Group, skriver Børsen.

Det præcise beløb oplyses ikke, men tre fjerdedele af pengene bliver indskudt i Weoffices med det samme, mens den resterende fjerdedel kommer ad to omgange i 2018 og 2019, skriver mediet. Weoffices åbnede sit første kontorhotel på Christianshavn den 1. august sidste år, og som følge af investeringen overtager Goldbell Group 30 pct. af Weoffices.

"Det betyder rigtig meget for os. Det giver os mulighed for at udføre planen om at blive landsdækkende," siger Malthe Vad, stifter af Weoffices, til Børsen. Som en del af stifterens plan skal der åbnes ti afdelinger i landets største byer, hvorefter forretningen skal udvides til resten af Norden.

Greenhub Suited Offices, der er delvist ejet af Goldbell Group og desuden har erfaring med at drive kontorhoteller i Singapore, har også del i investeringen. Goldbell Groups plan er at frasælge sin andel i det danske kontorhotel, når den sidste del af investeringen er betalt i 2019.

Globale virksomheder booker sig ind på kontorhoteller

Thylander lancerer kontorhotel med nyt koncept 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier