EjendomsWatch

Kontorhotel åbner på Christianshavn

C.W. Obel Ejendomme lægger ejendom til det nye koncept. Manden bag kontorhotellet mener at have fundet fremtidens måde at tænke kontorudlejning på.

Foto: PR

Ejendommen Strandgade 4 på Christianshavn i København - et tidligere pakhus fra 1783 - bliver fra den 1. august indtaget af et nyt, københavnsk kontorhotel, Weoffices.

Bag Weoffices står Malthe Vad, der er medstifter og tidligere adm. direktør af Badmodul, der installerer badeværelser i installatøren af badeværelser. Han vil nu forsøge at stable en forretning på benene inden for kontorhoteller.

"Nu og i den nære fremtid tror jeg på at de traditionelle kontorer bliver 'outdatet' , idet vi søger fælleskabet, servicen, fleksibiliteten og deleøkonomien i en højere grad end den allerede ses idag - også indenfor ejendomsbranchens mere traditionelle erhverv," siger Malthe Vad i en pressemeddelelse.

Det gule pakhus med i Strandgade blev opført i 1783 og bestod dengang af tre etager, men blev i 1874 omdannet til de nuværende fem etager.

Ejendommen ejes af C.W. Obel Ejendomme og har hidtil huset traditionelle kontorlejemål.

Flere og flere kontorer bliver boliger

Pensam takker nej til kontor-byggeboom

Tomme kontorer koster pensionskasser 300 mio. kr. om året

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier