EjendomsWatch

Kontorhotel åbner på Christianshavn

C.W. Obel Ejendomme lægger ejendom til det nye koncept. Manden bag kontorhotellet mener at have fundet fremtidens måde at tænke kontorudlejning på.

Foto: PR

Ejendommen Strandgade 4 på Christianshavn i København - et tidligere pakhus fra 1783 - bliver fra den 1. august indtaget af et nyt, københavnsk kontorhotel, Weoffices.

Bag Weoffices står Malthe Vad, der er medstifter og tidligere adm. direktør af Badmodul, der installerer badeværelser i installatøren af badeværelser. Han vil nu forsøge at stable en forretning på benene inden for kontorhoteller.

"Nu og i den nære fremtid tror jeg på at de traditionelle kontorer bliver 'outdatet' , idet vi søger fælleskabet, servicen, fleksibiliteten og deleøkonomien i en højere grad end den allerede ses idag - også indenfor ejendomsbranchens mere traditionelle erhverv," siger Malthe Vad i en pressemeddelelse.

Det gule pakhus med i Strandgade blev opført i 1783 og bestod dengang af tre etager, men blev i 1874 omdannet til de nuværende fem etager.

Ejendommen ejes af C.W. Obel Ejendomme og har hidtil huset traditionelle kontorlejemål.

Flere og flere kontorer bliver boliger

Pensam takker nej til kontor-byggeboom

Tomme kontorer koster pensionskasser 300 mio. kr. om året

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier