EjendomsWatch

Deas-topchef: Ingen driver deres ejendom selv om 10 år

Markedet for ejendomsadministration er i vækst, men er langt mere end at administrere girokort, siger Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen i et interview med Estate Magasin.

Foto: PR

Drift af ejendomme bliver en stadigt mere kompliceret opgave, hvor hvidvasklovgivning og persondataforordning blot er enkeltelementer. Ifølge landets største ejendomsadministrator Deas forstærkes den nuværende udvikling i retning af, at ejendomsselskaber og -investorer overlader alt det praktiske til administratorer.

"Markedet for administration og asset management vokser med seks-syv pct. om året, fordi der er en større grad af outsourcing (...) Jeg forventer ikke, at der er større investorer, der driver deres ejendomme selv om 10 år," siger Deas-topchef Henrik Dahl Jeppesen i et interview med Estate Magasin.

Også konkurrenten Datea og den noget mindre aktør Administrationshuset nikker over for Estate Magasin genkendende til udviklingen.

Ifølge Rasmus Juul-Nyholm, der etablerede Administrationshuset i 2003, er man i 2015 gået fra 54 til over 70 medarbejdere.

EjendomsWatch har tidligere bragt interview med Datea i forbindelse med selskabets overtagelse af Danske Financia. Også her er den underliggende vækst i markedet afgørende.

Datea-chef spår yderligere konsolidering efter opkøb i millionklassen

Direktør i CEJ Ejendomsadministration melder klar til opkøb

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier