EjendomsWatch

NCC skal bygge Odenses nye vartegn

Når det nye vartegn for Odense, TBT Tower, inden længe skal opføres, bliver det med NCC som totalentreprenør. Bygningen skal stå færdig i slutningen af 2018.

Foto: PR-visualisering

Entreprenøren NCC Danmark har fået en prestigefuld dansk opgave på blokken, da man har fået til opgave at være totalentreprenør på Odenses højeste bygning og nye varetegn, TBT Tower. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det er bygherre på projektet, Togt Ejendomme, der har netop har indgået en aftale med NCC om entreprisen, og byggeriet skal efter planen gå i gang i juni i år og stå færdigt i efteråret 2018. Byggeriet kommer til at bestå af to bygninger på 17 og otte etager, der bindes sammen af en fælles foyer.

"Vi er rigtig glade for at bygge i Odense, fordi vi vender tilbage til Fyn, efter vi ikke har bygget her i lang tid. Byggeriet er vildt spændende, og det bliver markant i byen både arkitektonisk og i forhold til placeringen," siger Nicolai Schultz, direktør i NCC Danmark, til mediet.

Byggeriet kommer blandt andet til at indeholde en penthouse-lejlighed på 17. sal, som bliver udbudt til 20 mio. kr. og dermed vil være den dyreste bolig solgt i Odense nogensinde, hvis en køber slår til.

Penthouselejlighed på vej til at sætte prisrekord i Odense  

NCC bygger nyt revisordomicil i Aarhus

NCC bygger 187 boliger på Teglholmen i København

NCC lander milliardkontrakt på tunnelbyggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier