EjendomsWatch

Tøjmillionær køber landbrugsejendomme på Fyn

En af ejerne bag tøjkæden Solo, Andreas Balling Nissen, har købt fire ejendomme på Fyn i begyndelsen af det nye år. Han skal bruge grundene til landbrugsdrift, fortæller han til EjendomsWatch.

Foto: LARS KRABBE/Ritzau/ARKIV

Den relativt ukendte millionær Andreas Balling Nissen, der er en af ejerne bag tøjkæden Solo, har set sig lun på flere landbrugsejendomme på Fyn, som han har købt ved årsskiftet.

De i alt fem grunde ligger henholdsvis på Syd- og Midtfyn i Faaborg, Broby, og Ringe. Ifølge det offentlige register har de kostet ham mindst 37 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier