EjendomsWatch

Ejendomsinvestor skifter navn og går i dansk offensiv

Som et led i en mere offensiv investeringsstrategi skifter dansk ejendomsinvestor navn og proklamerer opkøb af flere danske centre og butikker.

Foto: PR

Udgangen af januar blev også enden på investeringsselskabet Sinai Groups brand, som man kendte det. Fra 30. januar skiftede selskabet nemlig navn til SG Nordic som et led i en ny og mere offensiv strategi, lyder det i en pressemeddelelse.

SG Nordic har befundet sig på det danske marked siden 2010, hvor fokus ligger på at opkøbe supermarkeder og butikscentre. 

"Vi har opbygget en stærk og meget profitabel organisation, som er ansvarlig for erhvervelsesprocesserne og kapitalforvaltning. SG Nordic er lykkedes med at etablere en stærk lokal tilstedeværelse og har erhvervet en stor portefølje med opbakning fra vores private og institutionelle investorer. Ændringen afspejler en meget positiv ekspansion, som virksomheden har oplevet over de seneste år, og vi justerer firmanavnet til den stærke organisation og det nordiske kernemarked," udtaler adm. direktør i SG Nordic, Erez Karti, i meddelelsen.

SG Nordic ejer og administrerer i dag 25 ejendomme i Danmark, men som et led i en mere offensiv strategi oplyser SG Nordic, at man i løbet af 2017 og 2018 vil gennemføre opkøb af yderligere ni supermarkeder.

SG Nordic ejer supermarkeder fordelt over det meste af Danmark, mens selskabet er i besiddelse af seks butikscentre på Sjælland. Senest offentliggjorde man i oktober købet af Vestamager Centret i Tårnby på Amager.

Centerkæmpe fortsætter udsalg i Norden

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier