EjendomsWatch

Ejendomsinvestor skifter navn og går i dansk offensiv

Som et led i en mere offensiv investeringsstrategi skifter dansk ejendomsinvestor navn og proklamerer opkøb af flere danske centre og butikker.

Foto: PR

Udgangen af januar blev også enden på investeringsselskabet Sinai Groups brand, som man kendte det. Fra 30. januar skiftede selskabet nemlig navn til SG Nordic som et led i en ny og mere offensiv strategi, lyder det i en pressemeddelelse.

SG Nordic har befundet sig på det danske marked siden 2010, hvor fokus ligger på at opkøbe supermarkeder og butikscentre. 

"Vi har opbygget en stærk og meget profitabel organisation, som er ansvarlig for erhvervelsesprocesserne og kapitalforvaltning. SG Nordic er lykkedes med at etablere en stærk lokal tilstedeværelse og har erhvervet en stor portefølje med opbakning fra vores private og institutionelle investorer. Ændringen afspejler en meget positiv ekspansion, som virksomheden har oplevet over de seneste år, og vi justerer firmanavnet til den stærke organisation og det nordiske kernemarked," udtaler adm. direktør i SG Nordic, Erez Karti, i meddelelsen.

SG Nordic ejer og administrerer i dag 25 ejendomme i Danmark, men som et led i en mere offensiv strategi oplyser SG Nordic, at man i løbet af 2017 og 2018 vil gennemføre opkøb af yderligere ni supermarkeder.

SG Nordic ejer supermarkeder fordelt over det meste af Danmark, mens selskabet er i besiddelse af seks butikscentre på Sjælland. Senest offentliggjorde man i oktober købet af Vestamager Centret i Tårnby på Amager.

Centerkæmpe fortsætter udsalg i Norden

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier