EjendomsWatch

Handel med investeringsejendomme når nye højder

I 2016 var der særdeles stor efterspørgsel efter investeringsejendomme - især i København, skriver Børsen. Danmark er tilbage på 2007-niveau, siger direktør.

Foto: PR

Der blev kastet store summer efter investeringsejendomme i 2016. Det skriver Børsen.

Handel med investeringsejendomme landede på 64 mia. kr. i 2016, hvoraf 75 pct. af omsætningen var i København, ifølge tal fra Newsec Egeskov & Lindquist. Og det betyder, at Danmark nu angiveligt er tilbage på samme niveau som før finanskrisen. Ifølge avisen har aktører i ejendomsbranchen meldt ud, at priserne stiger med for stor hast i København, men ikke alle deler den bekymring.

"Vi mener ikke, priserne på de københavnske ejendomme er for høje - selvom den samlede transaktionsvolumen for hele Danmark er tilbage på 2007-niveau," siger Henrik Lyngskjold, adm. direktør og seniorpartner i Newsec Egeskov & Lindquist, til Børsen.

Newsec vurderer, at omkring halvdelen af investeringerne i 2016 kom fra udlandet. Det skyldes, at Danmark har et unikt finansieringssystem, en relativ stabil økonomi og fornuftige afkast, forklarer Henrik Lyngskjold.

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier