Handel med investeringsejendomme når nye højder

I 2016 var der særdeles stor efterspørgsel efter investeringsejendomme - især i København, skriver Børsen. Danmark er tilbage på 2007-niveau, siger direktør.
Foto: PR
Foto: PR

Der blev kastet store summer efter investeringsejendomme i 2016. Det skriver Børsen.

Handel med investeringsejendomme landede på 64 mia. kr. i 2016, hvoraf 75 pct. af omsætningen var i København, ifølge tal fra Newsec Egeskov & Lindquist. Og det betyder, at Danmark nu angiveligt er tilbage på samme niveau som før finanskrisen. Ifølge avisen har aktører i ejendomsbranchen meldt ud, at priserne stiger med for stor hast i København, men ikke alle deler den bekymring.

"Vi mener ikke, priserne på de københavnske ejendomme er for høje - selvom den samlede transaktionsvolumen for hele Danmark er tilbage på 2007-niveau," siger Henrik Lyngskjold, adm. direktør og seniorpartner i Newsec Egeskov & Lindquist, til Børsen.

Newsec vurderer, at omkring halvdelen af investeringerne i 2016 kom fra udlandet. Det skyldes, at Danmark har et unikt finansieringssystem, en relativ stabil økonomi og fornuftige afkast, forklarer Henrik Lyngskjold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også