EjendomsWatch

Efter milliardtab: "Skat får ikke en krone af mig"

Den tidligere ejendomsmilliardær og nuværende lotto-vært Ole Vagner føler sig forfulgt af Skat, der vil erklære ham personligt konkurs, selvom en økonomisk rekonstruktion ville indbringe flere penge, skriver Børsen.

Foto: Steen Wrem/Polfoto/Arkiv

Ejendomsinvestoren Ole Vagner, der kæmper for at undgå, at Skat erklærer ham konkurs, føler sig uretfærdigt behandlet, da et skattekrav på 68 mio. kr. fra 2008 normalt ville være forældet efter fem år.

"Skat får ikke en krone af mig, hvis jeg bliver erklæret konkurs, for der er ingen aktiver i boet," siger han til Børsen, hvori han også kalder det for en irrationel adfærd, at Skat går efter en konkurs, når en økonomisk rekonstruktion vil indbringe en eller anden form for dividende, herunder også til Skat.

Vagner indkasserede et milliardbeløb, da han i 2007 solgte ejendomsselskabet Keops til islandske investorer, men formøblede pengene igen på andre ejendomsinvesteringer, der i stedet påførte ham en gæld, som ifølge Børsen løber op i en halv mia. kr. på grund af en række kautioner.

Skats advokat, Jesper Saugmandsgaard Øe fra Kammeradvokaten har ikke over for Børsen ønsket at kommentere slagsmålet med Ole Vagner med henvisning til sin tavshedspligt.

I dag står den 67-årige tidligere ejendomsrigmand bag lotto-virksomheden Lucky Star Dragon Lotto i Cambodia, hvor han som "Mr. Ole." hver uge trækker vindertal på nationalt tv.

Foto: Screendump fra YouTube
Foto: Screendump fra YouTube
 

Ole Vagner i aktion kan ses i denne Youtube-video efter omkring syv minutters afspilning.

Ejendomsinvestoren Ole Vagner løb fra aftale med sine kreditorer

Tidligere ejendomsmilliardær tæt på konkurs efter gældsfinte

Politiet dropper sag om skattesvig mod tidligere ejendomsmilliardær 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier