EjendomsWatch

Efter milliardtab: "Skat får ikke en krone af mig"

Den tidligere ejendomsmilliardær og nuværende lotto-vært Ole Vagner føler sig forfulgt af Skat, der vil erklære ham personligt konkurs, selvom en økonomisk rekonstruktion ville indbringe flere penge, skriver Børsen.

Foto: Steen Wrem/Polfoto/Arkiv

Ejendomsinvestoren Ole Vagner, der kæmper for at undgå, at Skat erklærer ham konkurs, føler sig uretfærdigt behandlet, da et skattekrav på 68 mio. kr. fra 2008 normalt ville være forældet efter fem år.

"Skat får ikke en krone af mig, hvis jeg bliver erklæret konkurs, for der er ingen aktiver i boet," siger han til Børsen, hvori han også kalder det for en irrationel adfærd, at Skat går efter en konkurs, når en økonomisk rekonstruktion vil indbringe en eller anden form for dividende, herunder også til Skat.

Vagner indkasserede et milliardbeløb, da han i 2007 solgte ejendomsselskabet Keops til islandske investorer, men formøblede pengene igen på andre ejendomsinvesteringer, der i stedet påførte ham en gæld, som ifølge Børsen løber op i en halv mia. kr. på grund af en række kautioner.

Skats advokat, Jesper Saugmandsgaard Øe fra Kammeradvokaten har ikke over for Børsen ønsket at kommentere slagsmålet med Ole Vagner med henvisning til sin tavshedspligt.

I dag står den 67-årige tidligere ejendomsrigmand bag lotto-virksomheden Lucky Star Dragon Lotto i Cambodia, hvor han som "Mr. Ole." hver uge trækker vindertal på nationalt tv.

Foto: Screendump fra YouTube
Foto: Screendump fra YouTube
 

Ole Vagner i aktion kan ses i denne Youtube-video efter omkring syv minutters afspilning.

Ejendomsinvestoren Ole Vagner løb fra aftale med sine kreditorer

Tidligere ejendomsmilliardær tæt på konkurs efter gældsfinte

Politiet dropper sag om skattesvig mod tidligere ejendomsmilliardær 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier