EjendomsWatch

Ejendomsinvestoren Ole Vagner løb fra aftale med sine kreditorer

Ifølge dagbladet Børsen brød den tidligere ejendomsmilliardær en gældsaftale for at sikre sig en ejendom til privat brug.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

Ejendomsinvestoren Ole Vagner, der kæmper for at undgå en personlig konkurs, forsøgte i strid med en gældsaftale med sine kreditorer at sikre sig retten til en ejendom, skriver Børsen.

Konkret gik Vagner direkte til Nykredit, der havde pant i ejendommen, og som var indstillet på at sløjfe sit tilgodehavende, hvis Vagner stillede med 20 mio. kr.

Avisen har fået indsigt i advokat og daværende rekonstruktør Ole Borchs forklaring i retten, hvori han forklarer, at Ole Vagner ville sikre sig ejendommen til sin private bolig, hvilket dog var klart i strid med den indgåede gældsaftale.

Ole Vagner forklarer på sin side, at han var nødt til at gå uden om aftalen, fordi advokaterne Ole Borch og Frantz Palludan havde til hensigt at få erklæret ham konkurs, så de kunne sikre sig et millionhonorar som rekonstruktører og kuratorer.

"Denne henvendelse affødte et sandt raserianfald fra Ole Borch, og jeg har aldrig før eller siden fået så meget lort hældt i hovedet på én gang. Det var jo også mange millioner i honorar, han ville miste. Frantz blev ligeså rasende," skriver Ole Vagner i en mail, som Børsen citerer.

Tidligere ejendomsmilliardær tæt på konkurs efter gældsfinte

Politiet dropper sag om skattesvig mod tidligere ejendomsmilliardær

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier