EjendomsWatch

Afsat minister er i sving igen som ordfører

Tidligere transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) får velkendt ordførerområde som menigt folketingsmedlem.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Det går op og ned i showbusiness — og i politik. Således er den netop fratrådte transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) tilbage i Venstres folketingsgruppe, hvor han er udnævnt til en post som bygningsordfører.

Det oplyser partiet Venstre i en pressemeddelelse.

Området har tidligere været en del af transportordfører Kristian Pihl Lorentzens pastorat, men er altså nu delt op.

Med Britt Bager som boligordfører er der således tre ordførere til at "skygge" den nye minister, der har taget over efter Hans Christian Schmidt, Liberal Alliances Ole Birk Olesen, der ved regeringsomdannelsen for nylig også fik boligområdet ind under vingerne.

Det lå tidligere hos Inger Støjberg (V), der nu kun er udlændinge- og integrationsminister.

Tidligere boligminister bliver spindoktor

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier