EjendomsWatch

Afsat minister er i sving igen som ordfører

Tidligere transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) får velkendt ordførerområde som menigt folketingsmedlem.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Det går op og ned i showbusiness — og i politik. Således er den netop fratrådte transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) tilbage i Venstres folketingsgruppe, hvor han er udnævnt til en post som bygningsordfører.

Det oplyser partiet Venstre i en pressemeddelelse.

Området har tidligere været en del af transportordfører Kristian Pihl Lorentzens pastorat, men er altså nu delt op.

Med Britt Bager som boligordfører er der således tre ordførere til at "skygge" den nye minister, der har taget over efter Hans Christian Schmidt, Liberal Alliances Ole Birk Olesen, der ved regeringsomdannelsen for nylig også fik boligområdet ind under vingerne.

Det lå tidligere hos Inger Støjberg (V), der nu kun er udlændinge- og integrationsminister.

Tidligere boligminister bliver spindoktor

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier