EjendomsWatch

Digital revolution på vej i bygge- og ejendomsbranchen

Fremtiden i bygge- og ejendomsbranchen er digital, bl.a. hos MT Højgaard. I Danmark er vi godt på vej, men der er stadigvæk oplagte lavthængende frugter, der venter på at blive plukket, siger ekspert til EjendomsWatch. Han spår nye vindere og tabere i byggebranchen. Ikke-nørder kan starte her.

Foto: PR-visualisering

En digital revolution er for alvor på vej i den danske bygge- og ejendomsbranche. BIM hedder den. Det står for Building Information Modelling. Man kan sammenligne den forestående udvikling med den revolution, mobiltelefonen har medført for mennesker og den almindelige samfundsudvikling. Først var den for de få og udvalgte og med begrænset funktion. I dag kan man som menneske stort set ikke fungere uden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier