EjendomsWatch

Digital revolution på vej i bygge- og ejendomsbranchen

Fremtiden i bygge- og ejendomsbranchen er digital, bl.a. hos MT Højgaard. I Danmark er vi godt på vej, men der er stadigvæk oplagte lavthængende frugter, der venter på at blive plukket, siger ekspert til EjendomsWatch. Han spår nye vindere og tabere i byggebranchen. Ikke-nørder kan starte her.

Foto: PR-visualisering

En digital revolution er for alvor på vej i den danske bygge- og ejendomsbranche. BIM hedder den. Det står for Building Information Modelling. Man kan sammenligne den forestående udvikling med den revolution, mobiltelefonen har medført for mennesker og den almindelige samfundsudvikling. Først var den for de få og udvalgte og med begrænset funktion. I dag kan man som menneske stort set ikke fungere uden.

"BIM er en fantastisk samarbejdsplatform, for arkitektens 3D-tegninger passer sammen med entreprenørens tegninger og landskabsarkitektens. Og hvis der er noget galt, får man det at vide med det samme," siger Thomas Graabæk, arkitekt og en af Danmarks førende eksperter i teknologien hos virksomheden BIM Equity i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Balder-konceptet Bovieran bliver til andelsboliger i Helsingør og er største handel på dagens liste med otte handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier