EjendomsWatch

Sadolin & Albæk-direktør går til EDC

EDC Erhverv opruster i Nordsjælland med arbejdende bestyrelsesformand og ny partner.

Foto: PR

Mæglerfirmaet EDC Erhverv Hjort, der er specialiseret i erhvervsejendomme i Gentofte, Hellerup, Virum og Lyngby, har hentet direktør i Sadolin & Albæk Keld Abildgaard ind til en post som arbejdende bestyrelsesformand, oplyser firmaet.

Samtidig er erhvervsdirektør John Munch ansat som partner, hvor han får til opgave at styrke EDC Erhvervs position i området, meddeler EDC Erhverv Hjort.

John Munch har over 30 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og har tidligere været erhvervschef hos EDC Erhverv Strandfelt.

”Vi oplever i Storkøbenhavn, at området nord for København for alvor er kommet i gang. Det er et tegn på at mange virksomheder ikke er bange for at rykke deres kontordomicil ud af København,” siger John Munch i meddelelsen.

Keld Abildgaard vil som ny bestyrelsesformand støtte op om vækstaktiviteterne i EDC Erhverv Hjort, fremgår det.

De seneste tre år har han arbejdet med at rådgive større erhvervslejere hos Sadolin & Albæk. Inden da var han 12 år hos DTZ, det nuværende Newsec.

EDC Erhverv har 22 erhvervscentre spredt ud over hele landet.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier