EjendomsWatch

Ny topchef på vej i Aarsleff-selskab

Hansson & Knudsen, som tidligere i år blev overtaget af entreprenørkoncernen Aarsleff, får ny direktør, skriver Licitationen.

Foto: Ritzau Scanpix / Jan Dagø

Odense-baserede Hansson & Knudsen får ny topchef i skikkelse af 44-årige Dirk Voss, skriver Licitationen.

Han kommer fra en anden Odense-virksomhed, Hans Jørgensen & Søn Entreprenører, hvor han ifølge avisen har været sin 2013.

"Vi glæder os meget over at have fået Dirk ansat og dermed have sikret videreførelsen af den gode udvikling, der er i Hansson & Knudsen A/S", lyder det i en intern meddelelse, som Licitationen citerer.

Den nye direktør afløser 66-årige Povl Christensen senest 1. februar 2018. Når det ikke kan blive langt tidligere skyldes det ifølge avisen en opsigelses- og konkurrenceklausul.

Hansson & Knudsen var tidligere i år under mistanke for at have overtrådt konkurrenceloven, men myndighederne har droppet sagen.

Aarsleff-selskab renset for mistanke om konkurrencefusk

Lokalt Aarsleff-selskab gafler del af nyt byggeprojekt i Odense

Hansson & Knudsen forventer "middelmådigt" 2016

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier