EjendomsWatch

Hansson & Knudsen forventer "middelmådigt" 2016

2015-bundlinjen svandt ind for entreprenørkoncernen, der ellers oplevede stigende omsætning.

2016 har indtil videre været skuffende for Hansson & Knudsen. Adm. direktør Povl Christensen siger til Licitationen, at han forventer, at året vil udvikle sig i en mere positiv retning.

"Vi har haft en lidt sløv opstart, men vi er optimistiske og tror på et middelmådigt år", siger Povl Christensen til Licitationen.

I 2015 steg omsætningen til 773,2 mio. kr. sammenlignet med 741,7 mio. kr. i 2014. På bundlinjen er der derimod sket en væsentlig tilbagegang fra et overskud på 24,6 mio. kr. i 2014 til et overskud på 7,1 mio. kr. i 2015. 2016-regnskabet bliver på ni måneder som følge af Per Aarsleff A/S’ opkøb af Hansson & Knudsen, hvorfor man skal tilpasse sig Per Aarsleffs regnskabsår.

I 2015 er det især store boligrenoveringer, et stort kollegium i Odense og en 10.000 kvm stor p-kælder på Thomas B. Thriges Gade i Odense, der har holdt Hansson & Knudsen beskæftiget. I 2016 vil boligrenoveringer og færdiggørelsen af p-kælderen også fylde.

Aarsleff: Bestyrelse godkender ændring til holding-selskab

Aarsleff præsterer jævn start på nyt regnskabsår

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier