EjendomsWatch

Kolding-rigmand må opgive plan om 16 nye boligejendomme

Behov for pilotering af jordbund gør byggegrund så dyr, at handel med kommunen er gået tilbage.

Foto: Ritzau Scanpix/Joachim Ladefoged

Der bliver alligevel ikke opført 16 klyngehuse på den nordlige del af fyrværkerigrunden i Seest i Kolding, skriver Jydskevestkysten.

Det var ellers hvad den lokale rigmand Pierre Legarth og hans ejendomsselskab Pierre Ejendomme havde sat næsen op efter, da han købte grunden af Kolding Kommune for to mio. kr.

Komplicerede jordbundsforhold betyder, at Pierre Ejendomme skulle pilotere i 18 meters dybde og forstærke fundamenterne under de planlagte huse, og det er så dyrt, at der ikke er økonomi i klyngehus-projektet længere, skriver avisen.

Ejendomskonsulent ved Kolding Kommune, Henning Dalmer, vurderer over for Jydskevestkysten, at ekstraudgiften pr. hus ville løbe helt op i omkring 400.000 kr.

Lokal investor melder hus forbi omkring skrottet boligprojekt hos Danica

Kolding sætter fut i fyrværkeri-grund

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier