EjendomsWatch

Regeljungle kvæler almene boligselskabers effektivitet

De almene boligselskaber DAB og Boligselskabet Sjælland mener, at det er realistisk at spare 1,5 mia. kr. i den almene sektor. Men et opgør med rigide regler om udbud og finansiering kunne frigøre endnu mere, lyder det.

Bo Jørgensen, direktør i Boligselskabet Sjælland. | Foto: PR

Regeringens nylige aftale med KL og BL - Danmarks Almene Boliger om at effektivisere den almene boligsektor for 1,5 mia. kr. frem til 2020 bliver vurderet som realistisk af både DAB og Boligselskabet Sjælland. Dog mener Bo Jørgensen, direktør i Boligselskabet Sjælland, at man kan sigte endnu højere.

"Vi mener, at den almene sektor kan leve op til kravet, og vi er godt på vej med at gennemføre det. Men vi mener også, at stat og kommune kan hjælpe os med at leve op til det og endda nå et endnu højere krav," siger han og peger på flere ting:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier