EjendomsWatch

MT Højgaard skal løftes efter ny skuffelse: Topchef vil måle, om medarbejderne er digitale nok

Det tager tid at ændre adfærden blandt medarbejderne hos MT Højgaard. Sådan lyder forklaringen fra topchefen gennem fire år på, at entreprenørkoncernen endnu engang har måttet se indtjeningen smuldre.

Han fik konkurrenten NCC på ret køl, og nu var det MT Højgaards tur. Efter milliontab og et årti, hvor overskudsgraden aldrig nåede over 3,2 pct., besluttede bestyrelsen sig for at sætte en turnaround i gang. Den rette mand til at vende udviklingen i entreprenørgiganten, som er resultatet af fusionen mellem Højgaard & Schulz og Monberg & Thorsen tilbage i 2001, hed Torben Biilmann.

Han satte sig i direktørstolen i efteråret 2012. Nu fire år senere skranter forretningen atter, selv om Torben Biilmann med et positivt 2015-regnskab erklærede sin turnaround for afsluttet. Det har imidlertid vist sig, at det ikke bare er sådan lige til at få ændret kulturen i entreprenørkoncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier