EjendomsWatch

Milliardær og Bjarke Ingels vil opføre hotel og konferencecenter i Aarhus Ø

Aarhus Kommune har fået to bud på at bygge byens største kongrescenter. Byudvikler Rune Kilden lover international klasse i det projekt, som hans hold byder ind med.

Byudvikler Rune Kilden og arkitekt Bjarke Ingels tager første spadestik på lejlighedskomplekset "AARhus", som Bjarke Ingels Group har tegnet. | Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og stjernearkitekten Bjarke Ingels er gået sammen i et team med arkitektfirmaet Sleth, hoteloperatøren Scandic og byudvikler Rune Kilden om at skabe byens største konferencehotel i Aarhus Ø. Det skriver JP Aarhus.

Rune Kilden har afleveret holdets bud til Aarhus Kommune, som ejer arealerne på Ø4, hvor hotellet og tre andre bygninger med boliger eller erhverv skal opføres.

"Jeg er super tilfreds med at kunne samle det team. Det giver os muligheder for at lave noget, der har ekstraordinært høje ambitioner, og det er dem, som binder os sammen. Vi vil lave noget, der har international klasse og i sig selv er en attraktion og skal kunne give noget tilbage til byen," siger Rune Kilden til JP Aarhus.

Anders Holch Povlsen engagerer sig i projektet via sit investeringsselskab AAA United. Bo Refsgaard, ejendoms- og udviklingsansvarlig hos Bestseller-koncernen, fortæller til avisen, at Anders Holch Povlsen er gået med i projektet, fordi det er det rette team til at kunne bidrage med international arkitektur i Aarhus.

Aarhusiansk havneprojekt udbyder de sidste byggegrunde

Erhvervsbuddhaen, gadedrengen og kapitalisten

Bestseller-stifter køber ejendom nær Amalienborg for 151 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier