EjendomsWatch

Rambøll hyrer ny direktør til at styrke positionen i hovedstaden

Rådgivervirksomheden vil udvikle sin forretning i Københavnsområdet med ansættelse af ny direktør for privat og offentligt byggeri.

Bjarke Curtz Jansen. | Foto: PR

Rambøll ønsker at få en større andel i de bolig- og kontorbyggerier, der er undervejs i og omkring København, og opruster derfor sin bemanding med ansættelsen af Bjarke Curtz Jansen. Han skal lede afdelingen for privat og offentligt byggeri i Østdanmark.

"Det er her, der i særlig grad er gang i byggeriet og byudviklingen, og som førende inden for vores felt er det naturligt, at vi skærper vores fokus dér, hvor opgaverne er. Bjarke Curtz Jansen har stået i spidsen for og vundet adskillige konkurrenceprojekter for Rambøll i netop København, og han har et stort kendskab til aktørerne i hovedstadsområdet, hvilket giver ham de helt rigtige forudsætninger for at udvikle forretningen i netop den geografi," siger Ib Enevoldsen, adm. direktør for Rambøll Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør ser frem til sine nye opgaver:

"Udover det skærpede markedsfokus ser jeg det som min fornemmeste opgave til stadighed at optimere vores ydelser, så vi hele tiden er i stand til at levere effektiv og smidig projektering, der er i overensstemmelse med kundernes behov," siger Bjarke Curtz Jansen i meddelelsen.

Bjarke Curtz Jansen har de seneste otte år været afdelingsleder for en af Rambølls konstruktionsafdelinger og har tidligere vundet konkurrenceprojekter såsom Kay Fiskers Plads i Ørestad i København og kvarteret Strandlodsvej ved Amager Strandpark, fremgår det.

Han er uddannet civilingeniør med hovedfag i konstruktioner fra Danmarks Tekniske Universitet.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier