EjendomsWatch

Rambøll hyrer ny direktør til at styrke positionen i hovedstaden

Rådgivervirksomheden vil udvikle sin forretning i Københavnsområdet med ansættelse af ny direktør for privat og offentligt byggeri.

Bjarke Curtz Jansen. | Foto: PR

Rambøll ønsker at få en større andel i de bolig- og kontorbyggerier, der er undervejs i og omkring København, og opruster derfor sin bemanding med ansættelsen af Bjarke Curtz Jansen. Han skal lede afdelingen for privat og offentligt byggeri i Østdanmark.

"Det er her, der i særlig grad er gang i byggeriet og byudviklingen, og som førende inden for vores felt er det naturligt, at vi skærper vores fokus dér, hvor opgaverne er. Bjarke Curtz Jansen har stået i spidsen for og vundet adskillige konkurrenceprojekter for Rambøll i netop København, og han har et stort kendskab til aktørerne i hovedstadsområdet, hvilket giver ham de helt rigtige forudsætninger for at udvikle forretningen i netop den geografi," siger Ib Enevoldsen, adm. direktør for Rambøll Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør ser frem til sine nye opgaver:

"Udover det skærpede markedsfokus ser jeg det som min fornemmeste opgave til stadighed at optimere vores ydelser, så vi hele tiden er i stand til at levere effektiv og smidig projektering, der er i overensstemmelse med kundernes behov," siger Bjarke Curtz Jansen i meddelelsen.

Bjarke Curtz Jansen har de seneste otte år været afdelingsleder for en af Rambølls konstruktionsafdelinger og har tidligere vundet konkurrenceprojekter såsom Kay Fiskers Plads i Ørestad i København og kvarteret Strandlodsvej ved Amager Strandpark, fremgår det.

Han er uddannet civilingeniør med hovedfag i konstruktioner fra Danmarks Tekniske Universitet.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier