Boligselskab opfører 80 boliger i Gilleleje

Området Bavne Ager i Gilleleje er under stærk udvikling, og nu har boligselskabet Rosenvænget købt en del af området. Planen er at bygge 80 nye boliger.
Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg
Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Boligselskabet Rosenvænget har netop fået lov til at købe grunden Bavne Ager Vest og er dermed klar til at opføre 80 nye lejeboliger i Gilleleje, det skriver Frederiksborg Amts Avis.

De 80 boliger bliver fordelt således, at halvdelen er rækkehuse i to etager, mens den øvrige halvdel er etageboliger i to etager. Det forventes, at lokalplanen er klar i løbet 2017, mens boligerne er klar i 2019. 

"Vores ambitioner for dette projekt er at skabe et harmonisk og varieret boligområde i pagt med naturen med attraktive, klimavenlige almene boliger, hvor beboerne får rigtig meget for pengene," siger Kim Randrup, der er formand for Boligselskabet Rosenvænget, som skal bygge boligerne bistået af den almene bygge- og boligadministration Domea.dk.

De nye boliger skal ligge i området Bavne Ager Vest, som er en del af det større udviklingsområde Bavne Ager. Allerede nu er der opført boliger i dele af Bavne Ager, men det forventes, at flere dele af området vil blive solgt i løbet af vinteren, og at området inden for en kort årrække vil være fuldt udbygget. Bavne Ager kommer til at bestå af både almene og private boliger..

Skolelærer løber med nordsjællandsk badehotel

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre

Projekt til 900 mio. kr. skal gøre udsat boligområde populært

Nyt byudviklingsområde i Nordsjælland får 58 almene boliger 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også