EjendomsWatch

Boligselskab opfører 80 boliger i Gilleleje

Området Bavne Ager i Gilleleje er under stærk udvikling, og nu har boligselskabet Rosenvænget købt en del af området. Planen er at bygge 80 nye boliger.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Boligselskabet Rosenvænget har netop fået lov til at købe grunden Bavne Ager Vest og er dermed klar til at opføre 80 nye lejeboliger i Gilleleje, det skriver Frederiksborg Amts Avis.

De 80 boliger bliver fordelt således, at halvdelen er rækkehuse i to etager, mens den øvrige halvdel er etageboliger i to etager. Det forventes, at lokalplanen er klar i løbet 2017, mens boligerne er klar i 2019. 

"Vores ambitioner for dette projekt er at skabe et harmonisk og varieret boligområde i pagt med naturen med attraktive, klimavenlige almene boliger, hvor beboerne får rigtig meget for pengene," siger Kim Randrup, der er formand for Boligselskabet Rosenvænget, som skal bygge boligerne bistået af den almene bygge- og boligadministration Domea.dk.

De nye boliger skal ligge i området Bavne Ager Vest, som er en del af det større udviklingsområde Bavne Ager. Allerede nu er der opført boliger i dele af Bavne Ager, men det forventes, at flere dele af området vil blive solgt i løbet af vinteren, og at området inden for en kort årrække vil være fuldt udbygget. Bavne Ager kommer til at bestå af både almene og private boliger..

Skolelærer løber med nordsjællandsk badehotel

Nye ejere vil nedrive dele af sjællandske butikscentre

Projekt til 900 mio. kr. skal gøre udsat boligområde populært

Nyt byudviklingsområde i Nordsjælland får 58 almene boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier