EjendomsWatch

Nyt byudviklingsområde i Nordsjælland får 58 almene boliger

Egedal Boligselskab er på vej med nye lavenergiboliger i et udviklingsområde, der kombinerer let adgang til natur og by.

Foto: PR-visualisering

Opførelsen af 58 nye lavenergiboliger i det nye udviklingsområde Egedal By i Nordsjælland går i gang næste år.

Det skriver boligadministrationsselskabet KAB i sit nyhedsbrev.

"Vores projekt matcher visionerne for bydelen rigtig fint. Jeg glæder mig over at vi med den nye boligafdeling er med til at udvikle både området og vores boligorganisation,” siger Per Husted, formand for Egedal Boligselskab, til nyhedsbrevet.

Bebyggelsen vil blive anlagt som en karrébebyggelse i to til fem etager. Boligerne er i forskellige størrelser fra 70 til 115 kvm og opfylder de såkaldte 2020-krav til lavenergiboliger, fremgår det.

Bebyggelsen vil få grønne tage, der medvirker til at opsamle regnvandet på grunden og visuelt understreger bebyggelsens grønne udtryk. Boligerne forsynes med altaner og grønne gårdrum.

Egedal by er planlagt som en mindre by i naturskønne omgivelser, bl.a. et sølandskab. Det indre byrum bliver grønt og bilfrit med strøg-stemning. Infrastrukturen indrettes med Smart-City løsninger som fx gadebelysning, der tænder efter behov og opkobling af renovationsbeholdere, så fyldte og uafhentede containere undgås, hedder det.

Egedal Boligselskab forventer, at byggeriet af de nye boliger i Egedal By kan begynde i 2017 og være klar til indflytning i begyndelsen af 2018.

Ny by må halvere sine butiksplaner

SLA-tegnet rådhustag vinder skandinavisk pris

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier