EjendomsWatch

Goldschmidt køber historisk Frederiksberg-ejendom

Det danske ejendomsselskab tilføjer endnu en investeringsejendom til porteføljen. Denne gang er det domicilet for modehuset By Malene Birger, der er blevet købt af en britisk fond.

Foto: PR

En Frederiksberg-ejendom fra 1861 har fået nye ejere. Det er M. Goldschmidt, der har overtaget ejendommen, som fungerer som domicil for modevirksomheden By Malene Birger.

"Det er en superfin ejendom med en stabil lejer med god bonitet og med en attraktiv beliggenhed – på Frederiksberg, tæt på gode trafikforbindelser, med mange p-pladser og klos op ad Carlsberg Byen. Det er et af hovedstadens mest spændende udviklingsområder, og derfor ser vi samtidig et langsigtet potentiale i ejendommen," udtaler Klaus Hougaard Christensen, salgs- og udlejningschef i M. Goldschmidt Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier