EjendomsWatch

Kapitalforvalter hyrer chef til projektudvikling

Kapitalforvalteren Aberdeen ansætter ingeniør med erfaring fra Deas og TK Development.

Foto: PR

Aberdeen Asset Management, der forvalter for omkring 39 mia. kr. i bl.a.ejendomme i Danmark, har ansat 47-årige Kenn P. Jacobsen til at stå i spidsen for projektudvikling hos Aberdeen, meddeler selskabet.

Kenn P. Jacobsen er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en kortvarig ansættelse hos TK Development og var før det i en årrække hos ejendomsforvalteren Deas.

"Vi er glade for at få tilknyttet Kenn og hans stærke kompetencer til projektafdelingen og hele vores organisation. Jeg kender Kenn fra tidligere samarbejde som en professionel og kundeorienteret rådgiver, og jeg er sikker på, at han vil styrke vores team”, udtaler Bjarke Cloos, chef for ejendomsforvaltning hos Aberdeen Asset Management, i meddelelsen.

I sin nye funktion hos Aberdeen Asset Management skal Kenn P. Jacobsen trække på kombinationen af ledelseserfaring og et dybt kendskab til alle aspekter af ejendomsudvikling, hedder det.

Kenn P. Jacobsen havde sin første arbejdsdag hos Aberdeen 1. november.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier