EjendomsWatch

Kapitalforvalter hyrer chef til projektudvikling

Kapitalforvalteren Aberdeen ansætter ingeniør med erfaring fra Deas og TK Development.

Foto: PR

Aberdeen Asset Management, der forvalter for omkring 39 mia. kr. i bl.a.ejendomme i Danmark, har ansat 47-årige Kenn P. Jacobsen til at stå i spidsen for projektudvikling hos Aberdeen, meddeler selskabet.

Kenn P. Jacobsen er uddannet bygningsingeniør og kommer fra en kortvarig ansættelse hos TK Development og var før det i en årrække hos ejendomsforvalteren Deas.

"Vi er glade for at få tilknyttet Kenn og hans stærke kompetencer til projektafdelingen og hele vores organisation. Jeg kender Kenn fra tidligere samarbejde som en professionel og kundeorienteret rådgiver, og jeg er sikker på, at han vil styrke vores team”, udtaler Bjarke Cloos, chef for ejendomsforvaltning hos Aberdeen Asset Management, i meddelelsen.

I sin nye funktion hos Aberdeen Asset Management skal Kenn P. Jacobsen trække på kombinationen af ledelseserfaring og et dybt kendskab til alle aspekter af ejendomsudvikling, hedder det.

Kenn P. Jacobsen havde sin første arbejdsdag hos Aberdeen 1. november.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier