EjendomsWatch

Aberdeen overlader administrationen af 290 ejendomme til CBRE

60 ansatte følger med, når Aberdeen Asset Management overdrager administrationen af 290 ejendomme til rådgiveren CBRE.

Aberdeen-direktør Pertti Vanhanen overdrager 60 ansatte til CBRE | Foto: Property EU

Aberdeen Asset Management, der forvalter danske ejendomme for 23 mia. kr., udliciterer administrationen af en portefølje butikcentre og kontorer til ejendomsrådgiveren CBRE, meddeler CBRE.

Erhvervsmægleren CBRE har ambitioner om mere i Danmark

"Outsourcingen af funktionerne er et led i vores strategi om at forene vores internationale forretningsmodel og tilpasse vores nordiske forretninger med de øvrige dele af Aberdeens ejendomsplatform," siger Pertti Vanhanen, global ejendomschef i Aberdeen Asset Management, i meddelelsen.

I alt er der tale om 290 ejendomme i Norden, og overdragelsen betyder, at en række medarbejdere skifter fra Aberdeen til CBRE.

"Vi glæder os til at byde 60 medarbejdere fra Aberdeen velkommen til at skulle arbejde sammen med os om at sikre, at deres overordnede ejendomsstrategi udføres på bedste vis," siger CBRE-direktør Nigel Biggs i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier