EjendomsWatch

Aberdeen overlader administrationen af 290 ejendomme til CBRE

60 ansatte følger med, når Aberdeen Asset Management overdrager administrationen af 290 ejendomme til rådgiveren CBRE.

Aberdeen-direktør Pertti Vanhanen overdrager 60 ansatte til CBRE | Foto: Property EU

Aberdeen Asset Management, der forvalter danske ejendomme for 23 mia. kr., udliciterer administrationen af en portefølje butikcentre og kontorer til ejendomsrådgiveren CBRE, meddeler CBRE.

Erhvervsmægleren CBRE har ambitioner om mere i Danmark

"Outsourcingen af funktionerne er et led i vores strategi om at forene vores internationale forretningsmodel og tilpasse vores nordiske forretninger med de øvrige dele af Aberdeens ejendomsplatform," siger Pertti Vanhanen, global ejendomschef i Aberdeen Asset Management, i meddelelsen.

I alt er der tale om 290 ejendomme i Norden, og overdragelsen betyder, at en række medarbejdere skifter fra Aberdeen til CBRE.

"Vi glæder os til at byde 60 medarbejdere fra Aberdeen velkommen til at skulle arbejde sammen med os om at sikre, at deres overordnede ejendomsstrategi udføres på bedste vis," siger CBRE-direktør Nigel Biggs i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier