EjendomsWatch

Aberdeen overlader administrationen af 290 ejendomme til CBRE

60 ansatte følger med, når Aberdeen Asset Management overdrager administrationen af 290 ejendomme til rådgiveren CBRE.

Aberdeen-direktør Pertti Vanhanen overdrager 60 ansatte til CBRE | Foto: Property EU

Aberdeen Asset Management, der forvalter danske ejendomme for 23 mia. kr., udliciterer administrationen af en portefølje butikcentre og kontorer til ejendomsrådgiveren CBRE, meddeler CBRE.

Erhvervsmægleren CBRE har ambitioner om mere i Danmark

"Outsourcingen af funktionerne er et led i vores strategi om at forene vores internationale forretningsmodel og tilpasse vores nordiske forretninger med de øvrige dele af Aberdeens ejendomsplatform," siger Pertti Vanhanen, global ejendomschef i Aberdeen Asset Management, i meddelelsen.

I alt er der tale om 290 ejendomme i Norden, og overdragelsen betyder, at en række medarbejdere skifter fra Aberdeen til CBRE.

"Vi glæder os til at byde 60 medarbejdere fra Aberdeen velkommen til at skulle arbejde sammen med os om at sikre, at deres overordnede ejendomsstrategi udføres på bedste vis," siger CBRE-direktør Nigel Biggs i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier