EjendomsWatch

Aberdeen vil købe op på usikkert ejendomsmarked

Usikkerhederne på ejendomsmarkedet efter Brexit har ramt kapitalforvalteren Aberdeen Asset Management, der dog vil udnytte de lavere priser til at finde gode investeringer, fortæller den danske chef i Aberdeen.

Foto: PR

Brexit har ramt det britiske ejendomsmarkedet hårdt, hvor usikkerhed får priserne til at falde. Selvom Aberdeen Asset Management har valgt at tage en stor nedskrivning på to ejendomsfonde, er de klar til at tage revanche over de faldende ejendomspriser ved at købe op.

"Jeg tror, at der er mange professionelle, der sidder og siger, at det her er en lækkerbisken for os lige nu, fordi der opstår usikkerheder og volatilitet. Det vil sige, at vi kan gå ud og købe nogle ting, som, føler vi, var for højt prissat før, men som nu er kommet ned på et leje, hvor vi har lyst til at være med," siger Henrik Kruse, der er landechef i Aberdeen Asset Management, til EjendomsWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier