EjendomsWatch

Magasin kigger på flere jyske byer

Mere vil have mere, og det samme gælder for Magasin, der ikke er færdig med at udvide i Jylland. Især en by i det midtjyske ligger lunt i svinget for stormagasinkæden.

Foto: PR-visualisering

Magasin har med sit planlagte comeback til Aalborg fordoblet sine centre i Jylland, men stormagasinskæden har mod på mere ekspansion til fastlandet. Det skriver Jyllands-Posten.

”Der er andre steder i Jylland, der er interessante for os, Vejle f.eks. Vi er meget glade for den by. Jylland har i det hele taget en interessant demografi. Vi kan se mange flere nye kunder her,” siger økonomidirektør i Magasin Peter Fabricius til avisen.

Han mener, at branchen undervurderer Jylland og fortæller samtidig, at Magasins onlinehandel spiller en rolle i ønsket om flere centre. Han peger på, at forskning viser, at man skal have fysiske butikker for at kunne dække en region ordentligt og få succes med sin nethandel.

Faktisk har 70 pct. af Magasins kunder været inde på netsiden, inden de går i den fysiske butik, fortæller Peter Fabricius.

Vender tilbage til Aalborg

Forleden annoncerede Magasin sin tilbagekomst i Nordjylland, hvor kæden åbner et nyt varehus i Aalborg.

Det sker efter, at Magasin ellers trak stikket på sit varehus i byen tilbage i 2005 på grund af en dårlig økonomi med store underskud. Nu er tingene vendt, og det ser lysere ud for varehuskæden end nogensinde før.

Derfor har Magasin valgt at investere 100 mio. kr. i det nye stormagasin på 7500 kvm, der bliver en del af Friis Shoppingcenter.

"Det bliver ikke en gentagelse af det "gamle" Magasin i Aalborg. Vi laver et varehus med internationalt format. Vi skal være et af Europas mest succesfulde stormagasiner inden for mode og design. Det er den vision, der driver os," sagde Peter Fabricius til Finans i forbindelse med annonceringen.

Ni nye shoppingcentre er på vej i Jylland

Magasin åbner nyt stormagasin i Aalborg

Magasin leverer sit hidtil bedste resultat 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier