EjendomsWatch

Domiciler handler om branding og identitet

Økonomien spiller en mindre rolle, sammenlignet med branding og identitet, når virksomheder skal vælge domicil, viser undersøgelse for Colliers International.

Foto: Jens Lindhe

Virksomhedernes domiciler er ikke blot bygninger, men spiller en afgørende rolle i selskabernes identitet, viser en ny undersøgelse. 

Det er i hvert fald tilfældet, hvis man spørger virksomhedernes adm. direktører, og det er lige præcis, hvad Epinion har gjort på vegne af Green Building Council Denmark og erhvervsmæglerfirmaet Colliers International.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier