EjendomsWatch

Hensygnende butikscenter i Nordsjælland får ny ejer med udviklingsplaner

Humlebæk Centret er efter en langstrakt salgsproces kommet på nye hænder.

Foto: Thomas Priskorn/ JP

Det snart 40 år gamle butikscenter Humlebæk Center har fået ny ejer i skikkelse af Lars Trégart fra Trégart Invest, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge avisen blev centret sat til salg i sidste vinter for 161 mio. kr., efter at det i en årrække har været ejet af kreditorerne efter den fallerede finansmand Steen Patrick Vela.

"Vi har ventet på et salg i mange år, fordi det betyder meget for Humlebæks byudvikling. Nu får vi en medspiller og kan udvikle detailhandlen," siger Lars Simonsen (R), formand for plan-, miljø- og klimaudvalget i Fredensborg Kommune, til avisen.

Lars Trégart grundlagde Trégart Invest i 1993. I 2004 var selskabet blandt de første investorer i Aberdeen Asset Management. Selskabet indgår i ejendomssamarbejdet TT Partners, der siden 2009 har udviklet og solgt ejendomme for flere milliarder, oplyser selskabet om sig selv.

Nyt butikcenter i Vanløse er 65 pct. udlejet

Anonym fond sælger butikscenter for 250 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier