Udvikler bygger boligejendomme i Roskilde

I samarbejde med kommunen vil selskabet udarbejde en lokalplan for et yderligere reserveret areal, som skal sikre, at endnu flere boliger og erhverv vil skyde i vejret i bydel med vokseværk.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Holbæk-baserede KSE Ejendomme gør klar bygge 62 nye boliger Roskilde-bydelen Musicon inden for et par år. Byggeriet vil blive i tre og seks etager og bestå af blandede boligformer i området med den kreative profil.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Roskilde Kommune, som har solgt grunden til projektudvikleren med planer om yderligere 2500 kvm. Det skal føre til endnu flere bolig- og erhvervsejendomme i Musicon.

"Musicon er et område, der kommer til at summe af liv og energi. Sådan er det også hos KSE Ejendomme ApS. Vi glæder os til at komme i gang og være en del af det mest spændende byudviklingsprojekt uden for hovedstaden, siger Kim Skotte, direktør for KSE Ejendomme, i meddelelsen.

Målet er, at der skal bygges i alt 650 nye boliger på Musicon over de kommende 15 år. På nuværende tidspunkt har området 225 boliger, og inkluderes de boliger, der nu er under projektering, vil Musicon inden for få år have fordoblet antallet af boliger, så bydelen huser over 1000 beboere.  

13.000 kvm boliger på vej i Roskilde

106-årig ejendom midt i Roskilde bliver til ungdomsboliger

Dades henter højere afkast i Roskilde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også