EjendomsWatch

BIG bag spektakulær bygning i USA

Det verdensberømte danske arkitektfirma Bjarke Ingels Group, der lige har vundet en pris for sin skyskraber i New York, har netop kunne indvie sin anden bygning i USA. Denne gang er det en bygning med et helt specielt maritimt arkitektonisk udtryk.

Foto: PR

Det danske arkitektfirma Bjarke Ingels Group kan nu se sin anden bygning på amerikansk jord stå færdig. Denne gang er der tale om et opsigtsvækkende design, hvor man kunne forvente, at skuespilleren Leonardo DiCaprio hang ud af et vindue og råbte "I’m the king of the world."

For bygningen, der ligger i Philadelphia, er udformet som et skib. Udformningen af bygningen med navnet 1200 Intrepid, giver meget god mening, eftersom den ligger ved hovedkvarteret for flåden i Philadelphia.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier