EjendomsWatch

Siemens er springbræt for Henning Larsen i Tyskland

Henning Larsen Architects' kontor i München vokser, efter det danske arkitektfirma har designet Siemens nye hovedsæde, der står klar om få dage.

Siemens' nye hovedsæde i München er designet af Henning Larsen Architects | Foto: Siemens

På fredag 24. juni står industrikoncernen Siemens’ nye hovedsæde færdigt i München. De 76.000 kvm er designet af Henning Larsen Architects, der nu står klar til at bruge projektet som springbræt.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Efter Siemens har vi fået mange projekter ind. Først var fokus i Sydtyskland, men nu begynder vi mere at se på andre lande. I vores overordnede strategi for Henning Larsen er potentialet, at München er et knudepunkt i Centraleuropa. Man er hurtigere i Istanbul eller Paris herfra end fra København," siger Werner Frosch, der er partner og regional chef for Henning Larsen, til Børsen.

I løbet af de omkring fem år, Henning Larsen har arbejdet med Siemens’ hovedsæde, er kontoret i München vokset til nu at have knap 30 ansatte, hvilket gør afdelingen Henning Larsens næststørste efter København.

Dansk-designet kontorbygning solgt for 800 mio. kr.

Mærsk-formand i spidsen for arkitektfirma

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier