EjendomsWatch

Siemens er springbræt for Henning Larsen i Tyskland

Henning Larsen Architects' kontor i München vokser, efter det danske arkitektfirma har designet Siemens nye hovedsæde, der står klar om få dage.

Siemens' nye hovedsæde i München er designet af Henning Larsen Architects | Foto: Siemens

På fredag 24. juni står industrikoncernen Siemens’ nye hovedsæde færdigt i München. De 76.000 kvm er designet af Henning Larsen Architects, der nu står klar til at bruge projektet som springbræt.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Efter Siemens har vi fået mange projekter ind. Først var fokus i Sydtyskland, men nu begynder vi mere at se på andre lande. I vores overordnede strategi for Henning Larsen er potentialet, at München er et knudepunkt i Centraleuropa. Man er hurtigere i Istanbul eller Paris herfra end fra København," siger Werner Frosch, der er partner og regional chef for Henning Larsen, til Børsen.

I løbet af de omkring fem år, Henning Larsen har arbejdet med Siemens’ hovedsæde, er kontoret i München vokset til nu at have knap 30 ansatte, hvilket gør afdelingen Henning Larsens næststørste efter København.

Dansk-designet kontorbygning solgt for 800 mio. kr.

Mærsk-formand i spidsen for arkitektfirma

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier