Lagerejendom kan koste Lauritz.com stort millionbeløb

Auktionshuset Lauritz.com forsøger fortsat at få solgt en nedslidt lagerejendom i København. Salget skal sende friske kontanter i det børsnoterede selskabs slunkne pengekasse, men bygningens beskaffenhed skræmte ifølge medie potentiel køber væk.
Foto: /ritzau/Lars Krabbe
Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Da auktionshuset Lauritz.com i sommer fejrede sin nyvundne status som børsnoteret selskab, kunne de nye aktionærer se frem til, at selskabet med et snuptag kunne få minimum 51 mio. kr. i pengekassen ved at sælge en ældre lagerhal på Rovsingsgade i det nordvestlige København til Ejendomsselskabet Norden. Det skriver Berlingske Business.

Norden har imidlertid valgt at bruge en kattelem til at droppe planerne om at erhverve ejendommen, som ifølge Berlingske Business' oplysninger ville koste ejendomsselskabet op mod 100 mio. kr. at omdanne til et moderne domicil.

Hos Ejendomsselskabet Norden ønsker adm. direktør Peter Andreassen ikke at kommentere indholdet af den forliste aftale eller de beregninger, der ligger til grund for, at selskabet til syvende og sidst valgte at droppe købet af Lauritz.coms lagerbygning.

"Vi har haft et fint og professionelt forløb sammen med Lauritz.com. Det er korrekt, at vi har besluttet os for ikke at gå videre med projektet. Vi har ikke haft omkostninger ved at træde ud af aftalen," siger Peter Andreassen til Berlingske Business.

Kuldsejlet ejendomssalg udfordrer Lauritz.com

Auktionshuset Lauritz.com styrker sin bestyrelse

Rigmand skubber problemejendom ind i Lauritz.com inden virksomhedssalg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også